Ruud van Eijle scoort op Europees niveau

Foto:

Lijsttrekker ChristenUnie Ermelo is nummer 2 op kandidatenlijst voor Europese Parlementsverkiezingen. 

Woensdag 18 december heeft het Landelijk Bestuur van de ChristenUnie de concept-kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen van donderdag 22 mei 2014 vastgesteld. Ruud van Eijle staat op deze lijst als nummer 2. 
De selectiecommissie, onder leiding van oud-minister André Rouvoet, stelt dat zij met Ruud een herkenbare en authentieke vertolker van het gedachtegoed van de ChristenUnie hebben. Ook heeft Ruud veel relevante ervaring op het terrein van internationaal en Europees beleid, in het bijzonder dat van ontwikkelingssamenwerking, en is hij een bevlogen en aansprekend spreker, een kundig debater en is hij in zijn politieke denken en handelen sterk gericht op (internationale) gerechtigheid.
De lijst wordt nog gecombineerd met de kandidaten van de SGP.
De fractie van de ChristenUnie Ermelo vindt het fijn dat Ruud weer hoog op de lijst staat. Hiermee wordt erkend dat Ruud een gewaardeerd politicus is, en ook Ermelo staat hiermee weer in de belangstelling. 
Ruud is de fractievoorzitter van de ChristenUnie Ermelo en tevens lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Ruud is op dit moment directeur van World Vision. Voorheen was hij directeur van Dorkas en Open Doors. Ook was hij wethouder in Ermelo. 
Cookieinstellingen