Al jaren trouw aan Brandweer Ermelo

Zes brandweermannen zijn gewaardeerd om hun inzet bij nacht en ontij.Dit vond gisteravond plaats tijdens de jaarlijkse benoemingsavond in de brandweerkazerne.

De jubilarissen werden persoonlijk toegesproken door burgemeester André Baars, en kregen de versierselen door hem opgespeld.
Martin de Zwaan is maar liefst 30 jaar als vrijwilliger verbonden aan de brandweer Ermelo. Hij is bevelvoerder/kaderlid en in de rang van brandmeester belast met de taak kleding en bluswatersysteem in Ermelo. 
Johan Hofman vierde zijn 25-jarig jubileum als Ermelose brandweerman. Hij is in de rang van brandmeester ook bevelvoerder/kaderlid. In het dagelijks leven zet hij zich in voor de brandweer regio Gelderland Midden.
Jan van Drie vierde ook zijn 25-jarig jubileum bij Brandweer Ermelo. Hij heeft de rang van Manschap B en is brandweerchauffeur. In zijn vrije tijd zet hij zich in als instructeur en begeleider van de jeugdbrandweer Ermelo/Putten.
Riemo Koopsen is 20 jaar vrijwilliger bij de Ermelose Brandweer. Hij heeft de rang van brandmeester en is reserve-bevelvoerder en oefenleider.
Jurjen Bast vierde ook zijn 20-jarig jubileum bij de Brandweer Ermelo. Hij is brandmeester en bekleedt de functie bevelvoerder/kaderlid en is verantwoordelijk voor het opleiden en oefenen én hoofd ademlucht.
Wouter van den Hoek is 15 jaar als vrijwilliger verbonden aan de Ermelose Brandweer. Hij heeft de rang van Manschap B.

Cookieinstellingen