Kerstfeest in de Oase Ermelo

Foto:

Op tweede kerstdag viert evangelisatiehuis kerstfeest.

Met Kerst staat de Oase stil bij de komst van Jezus naar deze aarde. Hij is het Licht van deze wereld en dat wordt gevierd op tweede kerstdag.
Het programma begint om half 3 en aansluitend wordt er een kerstdiner gegeven. Mensen die om wat voor reden dan ook alleen zijn tijdens de kerstdagen worden van harte uitgenodigd om dit feest met elkaar te vieren.
Opgeven kan tot uiterlijk 20 december via een intekenlijst in de Oase. Kosten worden niet in rekening gebracht; daarentegen staat er een bus waar de gast een vrijwillige bijdrage in kan doen.
Afgelopen zomer is interkerkelijk evangelisatiehuis de Oase verhuist naar de Stationsstraat 127 en beschikt nu over een prachtige ruimte waarin de bezoekers bijna dagelijks worden ontvangen door de vele vrijwilligers die aan de Oase verbonden zijn.
De Oase is een inloopwinkel waar iedereen welkom is voor een praatje, een luisterend oor, zingen, Bijbelverhaal , gebed, soos, en nog zoveel meer aan activiteiten, die we vanuit Gods liefde willen uitdragen.
Cookieinstellingen