George Best Sam zoekt vrijwilligerswerk

Foto:

De 36-jarige Ermeloer heeft geen betaald werk, maar wil zich graag inzetten voor de samenleving.Zaterdag 7 december is het de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Om het vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen houdt Stichting Pinel aan het Raadhuisplein 8 een VrijwilligersBanenmarkt op 6, 9,10 en 11 december. 

George Best Sam wil graag via ermelo.nieuws.qz0.nl aan een breed publiek bekend maken dat hij op zoek is naar vrijwilligerswerk. 
Met een betaalde baan zou Sam helemaal in zijn nopjes zijn. Maar in de tussentijd wil hij zich op vrijwillige basis inzetten, om iets te betekenen voor de maatschappij en ervaring opdoen.
In de eerste plaats gaat zijn voorkeur uit naar vrijwilligerswerk als chauffeur omdat hij een zeer ervaren autobestuurder is. 
Ook kan hij erg goed met kinderen omgaan en houdt van voetbal. Werken als trainer van pupillen bij een voetbalclub spreekt hem erg aan, mits de club hem een cursus aanbiedt om de vaardigheden van voetbalcoach onder de knie kan krijgen.
Daarnaast vindt hij het prettig om met andere mensen samen te werken, is sociaal ingesteld, maakt gemakkelijk contact en houdt van aanpakken. Wat dat betreft ziet hij zichzelf wel kantinediensten draaien bij een voetbalclub. Of als een maatje voor senioren in een verzorgingstehuis door hen een bezoekje te brengen of om een eindje te wandelen.
Sam is ook erg handig. Al vanaf de start van De Zaak van Ermelo werkt hij er twee dagdelen per week als vrijwilliger door mee te helpen ‘de boel’ op te knappen, op de technische afdeling en als chauffeur.  
George Best Sam vluchtte in 2005 uit Sierra Leone naar Nederland. Sinds 2009 woont hij in Ermelo, en kreeg twee jaar later een verblijfsvergunning. De goedlachse Ermeloer is getrouwd en heeft twee kinderen; een dochter van 5 jaar oud en een zoon van 3. Het bevalt de familie Sam erg goed in Ermelo. “Het is een erg leuk dorp, ook voor kinderen. Verder zijn de mensen erg vriendelijk en hulpvaardig.”
In Sierra Leone werkte Sam als vrachtwagen- en taxichauffeur. Daarnaast was hij ondernemer die zich bezighield met de in- en verkoop van kleding.
Wie vrijwilligerswerk heeft dat bij Sam past kan contact met hem opnemen: telefonisch: 
06-85713960 of per email: georgebest22@yahoo.com.

Cookieinstellingen