Groep Hop Ermelo mikt op woonruimte jongeren

Net als de voorgaande lokale electies doet Groep Hop Ermelo mee aan de gemeenteraadsverkiezingen maart 2014.Op haar website Groep Hop zijn de kandidaten reeds bekend gemaakt.

Jan Hop staat als lijsttrekker op nummer 1.
De 23-jarige Sanne Loedeman volgt op nummer 2. Zij is tevens de contactpersoon van Groep Hop voor de jongeren in Ermelo.
Verder stelt George Elsing zich kandidaat, als ook Ronald Pieper, Jeroen Meijbaum en mevrouw E. Beekink. In welke volgorde zij komen te staan op de kieslijst is volgens de website nog niet bekend. 
Wel wordt vermeld dat Groep Hop Ermelo meer prima kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen maart 2014 zoekt. 
Groep Hop Ermelo wil onder andere  meer uitgaans- en ontmoetingsmogelijkheden en woonruimte voor jongeren in Ermelo.
Zo moet permanent bewonen van recreatiewoningen door jongeren worden gelegaliseerd.
Ook dient er een discotheek of dancing in Ermelo te komen. “De oude Albert Heijn was voor ons een prima locatie geweest. Maar op industrieterrein Kerkdennen kan het ook prima wat ons betreft.”
Ook gaat Groep Hop voor een buitenbad voor zwembad Calluna.
Verder mag het café op zondagmorgen open, om oud en jong (na kerkbezoek) de gelegenheid te geven iets te eten en te drinken.
Groep Hop Ermelo pleit ook voor beter onderhoud van de Groevenbeekse Heide, door gras, struiken en bomen te vervangen door heide, én uitbreiding van andere heidegebieden en/of heidestroken langs de (zand)wegen in Ermelo.
Bovendien moet er geen nieuwe woonruimte worden gecreëerd voor ouderen en/of voor zorg in de buurt van uitgangsgelegenheden. In die zin is Groep Hop Ermelo tegen het voorgenomen zorgproject voor dementerenden op de voormalige locatie Taxi Bakker aan de Stationsstraat.
Daarnaast wil Groep Hop Ermelo een door burgers gekozen burgemeester te kiezen uit de Ermelose bevolking. 
Cookieinstellingen