Uitverkoop  H & A mode in de Baanveger

Tijdens de decembermaand houdt Stichting Welzijn Ouderen Ermelo leuke activiteiten.

Uitverkoop H & A mode
Op vrijdag 6 december  organiseert H & A mode een daverende uitverkoop van haar najaarscollectie in de Baanveger, IJsbaanweg 45. De uitverkoop is van 10.00 – 12.00 uur De collectie bestaat uit betaalbare kwaliteitsmode voor dames en heren. 
Pinapparaat aanwezig. Iedereen is van harte welkom.
Wandelclub  ‘Het kronkelweggetje’ 
Iedere 2e en 4e dinsdag van de maand kunt U gratis mee met onze wandelclub, speciaal voor mensen met Alzheimer en hun mantelzorger/begeleider, onder leiding van Jan Ligthart. Ontvangst en start in overleg met de leiding om 10.00 uur ( tot 12.00 uur) met een kopje koffie ,waarna gezamenlijk aan de wandeling wordt begonnen. U kunt thuis opgehaald worden tegen een kleine vergoeding. Consumpties zijn voor eigen rekening. 
Info en opgave: Jan Ligthart, tel. 06-25486773  of Anniek Sterk, ouderenwerker, tel. 567000, of mailen: anniek@swoermelo.nl
Computer helpdesk in de Baanveger
Elke maandag( hele jaar open) zijn er , speciaal voor senioren, docenten van Senior Web aanwezig voor al uw vragen betreffende uw computer (m.u.v. reparaties). U bent tussen 14.00 – 15.00 uur van harte welkom bij Stichting Welzijn Ouderen Ermelo in de Baanveger, IJsbaanweg 45. U hoeft zich niet aan te melden en er zijn ook geen kosten aan verbonden.
Workshop iPad in de Baanveger
In januari 2014 starten wij weer met de workshop ‘ iPad voor senioren’, op donderdag 9 januari om 14.00 uur in de Baanveger, IJsbaanweg 45.  
Deze workshop staat onder leiding van docenten van Senior Web.
De kosten voor 4 lessen € 32.50 incl. cursusboek. Informatie en opgave:
Anniek Sterk, ouderenwerker SWO Ermelo,  tel. 567000 of anniek@swoermelo.nl
Leeskring  in de Orangerie
Lezen is leuk…..en wordt nog leuker als je er met anderen over praat.
Leest u graag (moderne) Nederlandse literatuur? 
Elke 2e woensdag van de maand komt een kring van 10 leden bijeen, in de Orangerie, Dennenlaan 2 van 14.00 – 16.00 uur, om door middel van vragen en discussie de boeken te bepreken. U bent van harte welkom. Info en opgave SWO Ermelo, Anniek Sterk, ouderenwerker,  tel. 567000, anniek@swoermelo.nl.
Cookieinstellingen