Backhands spelen enkel, mix en dubbel

Foto:

In de afgelopen maand zijn bij badmintonvereniging de jaarlijkse clubkampioenschappen gespeeld.

In de afgelopen maand zijn bij bij badmintonvereniging The Backhands de jaarlijkse clubkampioenschappen, enkel, mix en dubbel gespeeld. Aangezien er binnen de vereniging veel niveauverschil is, stond zoals gebruikelijk de gezelligheid, sportiviteit en eer voorop. 
Dit betekent niet, dat het soms hard tegen hard ging. Er werd steeds gespeeld in drie poules, die werden afgesloten met een halve finale om één gewonnen set en een finale om twee gewonnen sets. In de finale ging het er spannend aan toe en viel de beslissing vaak pas in de derde set.
De laatste avond zijn de prijzen, gesponsord door Intersport en sportcafé Calluna, uitgereikt. Nieuwe leden zijn van harte welkom bij The Backhands Voor wie deze sport wat lijkt of wil zien of het iets voor haar of hem is, kan dinsdagsavond vanaf 19.30 uur terecht in sporthal Calluna. 
The Backhands is een recreatieve club, maar er wordt ook deelgenomen aan twee competities. Badminton is een sport voor jong en oud, die iedereen op zijn of haar eigen niveau kan beoefenen. Iedereen is van harte welkom om een keer te komen kijken of kan meteen meespelen.
Cookieinstellingen