Groevenbeek officieel senior tto-school

Foto:

Erkenning is fantastische beloning voor alle energie die is gestoken in de ontwikkeling en de kwaliteit van het tweetalig onderwijs.

Donderdag 21 november heeft de visitatie van het tweetalig vwo van Christelijk College Groevenbeek in Ermelo plaatsgevonden. De visitatoren hebben verschillende lessen bezocht en gesproken met  docenten die lesgeven in het tweetalig vwo. Daarnaast hebben ze gesproken met ouders en leerlingen. De visitatoren hebben kennis genomen van de studieresultaten van leerlingen voor Engels, Cambridge Checkpoint en International Baccalaureate en onderzocht op welke manieren er aandacht besteed wordt aan Europese en Internationale Oriëntatie. 
Na afloop hebben de visitatoren hun bevindingen kenbaar gemaakt. Ze waren onder de indruk van het niveau van het Engels van de leerlingen en docenten, hebben hun waardering uitgesproken voor de resultaten die leerlingen behalen en een compliment gegeven voor de samenwerking tussen docenten Engels en de docenten van de zaakvakken. Het algemene oordeel is zeer positief. Groevenbeek is hiermee officieel senior tto-school geworden. Een fantastische beloning voor alle medewerkers die de afgelopen jaren heel veel tijd en energie hebben gestoken in de ontwikkeling en de kwaliteit van het tweetalig onderwijs.
 
Woensdag 27 november houdt Groevenbeek overigens een informatieavond over tweetalig vwo voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders. De aanvang is 19.30 uur.
Cookieinstellingen