Dotan treedt op voor Serious Request

Foto:

Bar Twinns voert actie voor Serious Request met onder meer een uniek concert van 3FM Serious Talent Dotan.

In samenwerking met Homemade Sessions presenteert Bar Twinns 3FM Serious Talent Dotan. De singer/songwriter bekend van zijn 3FM-megahit ‘This Town’ geeft 21 december drie speciale akoestische optredens voor een klein publiek in het nieuwe gedeelte van Bar Twinns.  Als voorproefje op zijn nieuwe cd ‘7 Layers’, die in januari uitkomt, speelt hij exclusief voor Bar Twinns drie sessies van  45 minuten tot een uur.  
Jij kan een van deze optredens bijwonen en als klap op de vuurpijl krijg je in januari dan ook nog een super verassing thuis in de brievenbus. De sessies beginnen om 19.30 uur, 21.00 uur en 22.30 uur. Kaarten zijn vanaf 28 november te koop bij Bar Twinns en Oma’s Cafe voor 15 euro. Wees er snel bij want er is echt maar een beperkt aantal plaatsen  voor deze unieke optredens en vol is vol. De opbrengst komt natuurlijk volledig ten goede aan Serious Request. 
Het verhaal
Bar Twinns aan de Stationsstraat 40, en Ermelo komen op zaterdag 21 december in actie voor Serious Request. 3FM vraagt met Serious Request 2013 aandacht voor de honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven door diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. Bar Twinns ondersteunt  deze actie en wij vragen daarom de hulp van Ermelo en omgeving.  
Heb jij een goede manier om geld op te halen dan bieden wij daarvoor de ruimte. Overdag mag je van alles verkopen voor dit goede doel. Dit kan zijn van taarten bakken tot visagie.  ’s Avonds bieden wij de ruimte voor muziek. 
Daarnaast zijn wij op zoek naar veilingitems voor deze actie van het Rode Kruis. Zowel particulieren als bedrijven mogen hiervoor een product of dienst beschikbaar stellen. 
Iedereen die zijn steentje wil bijdrage aan Serious Request kan zijn actie of veilingitem aanmelden via alex@dekker.tv . Aanmelden van acties voor 30 november i.v.m. de ruimte in Bar Twinns. Nieuws over deze actie is te volgen via de Facebook van Bar Twinns.  
Kom in actie met zoveel mogelijk mensen zodat er in Ermelo een mooi bedrag opgehaald wordt.
Cookieinstellingen