Dieuwertje Blok bij Riemer & Walinga

Dieuwertje Blok leest op 23 november voor uit Het Grote Sinterklaasjournaal Voorleesboek. 

De spannende weken voor vijf december worden dit jaar extra feestelijk: Dieuwertje Blok, presentatrice van het met een Gouden Stuiver bekroonde Sinterklaasjournaal, leest Sinterklaasverhalen voor in alle twaalf provincies van Nederland. Het is voor het eerst dat de presentatrice een Sinterklaas Voorleestournee door het land maakt. 
De Sinterklaas Voorleestournee komt in Gelderland op zaterdag 23 november om 13.30 uur voorlezen bij Riemer & Walinga, Boekverkoopers aan de Stationsstraat 131. Wij nodigen u van harte uit om hierbij aanwezig te zijn. 
Er zal een hele grote groep kinderen aanwezig zijn, die gezellig samen met Dieuwertje rondom de open haard zullen zitten genieten van Het Grote Sinterklaasjournaal Voorleesboek. 
De tournee is een initiatief van de Leescoalitie, en vindt plaats in het kader van het Jaar van het Voorlezen  In de maand november reist Dieuwertje Blok het hele land door om verhalen uit Het Grote Sinterklaasjournaal Voorleesboek voor te lezen. In elke provincie van Nederland bezoekt ze een bibliotheek of een boekhandel. 
Jaar van het Voorlezen
Het jaar 2013 is in heel Europa uitgeroepen tot Jaar van het Voorlezen. Tijdens dit jaar wil de Leescoalitie iedereen laten ervaren dat voorlezen plezierig en waardevol is, niet alleen voor kinderen, maar ook voor tieners en volwassenen.
Het hele jaar door vinden er verschillende activiteiten plaats, zie voor een overzicht www.jaarvanhetvoorlezen
Het Jaar van het Voorlezen wordt georganiseerd door de Leescoalitie, een samenwerkingsverband tussen Stichting Lezen, Stichting CPNB, Stichting Lezen & Schrijven en het Sectorinstituut Openbare Bibliotheken.
Cookieinstellingen