Oh kom er eens kijken in Pakjeshuis Ermelo

Foto:

Nog een paar nachtjes slapen en dan betreedt Sinterklaas het Pak(jes)huis aan het Molenaarsplein.

Dit jaar is er zelfs een speciale pepernotendouche aangelegd en voor de pieten een schaftkeet. 
Woensdag  20 november tussen 14.00-16.00 uur staat alles in het teken van zoetigheid. Kom Pietenpop- en cupcakes versieren in de Pietenkeuken. Dat wordt enorm smikkelen! Sinterklaas komt zelf proeven. Het paard van Sinterklaas komt op het Molenaarsplein. 
Op vrijdag 22 november organiseren de pieten een heuse  pietenbingo, altijd prijs. Voor wie cijfers nog wat moeilijk vindt, zijn er hulp-Pieten aanwezig. Natuurlijk is er limonade en wat lekkers. Meld je even aan via de website om mee te kunnen doen.
Op zaterdagmorgen gaan we sinterklaas wakker maken en met de pieten ontbijten.  Het ontbijt start om 09.30 uur en aanmelden is verplicht. We gaan broodjes smeren en Sinterklaas wakker maken. Dat is spannend, maar vooral ook heel gezellig. Lust je ook pepernoten op je brood? Er zijn allemaal lekkere dingen. 
Vanaf 14.00 tot 16.00 kun je een kijkje nemen in de werkkamer van Sinterklaas.  In Het Pakjeshuis is het een Rijmelarij. Woordjes bij elkaar en puzzelen maar. Ook is er wel het grote Sinterklaasspel en ga jij alvast aan de slag met de lampion voor de Maanlichtwandeling op 29 november?
Het hele programma is te zien op www.hetpakjeshuisermelo.nl. Daar kunnen kinderen ook kijken op de webcam of Sinterklaas aan het werk is of al slaapt. Entree tot het Pak(jes)huis is gratis. Voor deelname aan een aantal activiteiten worden kosten in rekening gebracht. 
Cookieinstellingen