Nog maar twee nachtjes slapen…

Foto:

Sinterklaas laat weten dat hij onderweg is, dus tot zaterdag half twee op het Raadhuisplein!Ondertussen hoopt de werkgroep van een aantal vooraanstaande winkeliers van de Ondernemersvereniging Ermelo (OVE) dat veel kinderen tijdens de vrije woensdagmiddag een mooie vlag in elkaar hebben geknutseld. Hoewel Sinterklaas er zelf niets van wil weten, wordt zijn zicht toch wat minder.

Uit volle borst zingen
Als veel kinderen een bont gekleurde vlag meenemen, des te beter Sinterklaas en zijn gevolg de weg naar het Raadhuisplein kunnen vinden. Sint stelt het ook altijd erg op prijs als kinderen in hun mooiste verkleedkleding komen. Bovendien is het heel belangrijk fluisterde de hoofdpiet de werkgroepleden in het oor, om zo luid mogelijk te zingen. Want ook het gehoor van Sint laat wat te wensen over. 
De route:
Sinterklaas vertrekt om 13.30 uur vanaf het Kerkelijk Centrum aan de Groeneweg naar de Dr.Holtropstraat, Dr. van Dalelaan, Schoolpad, kruising Holtropstraat/Kerklaan en rechtsaf naar de Stationsstraat. Om 14.00 uur wordt hij ontvangen door burgemeester André Baars. De intocht gaat verder door de Stationsstraat met een feestelijke stop op het Pauwenplein. Daarna gaat de stoet verder door de Stationsstraat en eindigt aan de Torenlaan.
Cookieinstellingen