Burgemeester André Baars breekt het ijs

Foto:

‘Hoog bezoek’ maakt de Veluwsche Sanghertjes best wel een beetje zenuwachtig.

De Veluwsche Sanghertjes waren best een beetje zenuwachtig. Burgemeester Baars zou op de repetitie komen. De kinderen mochten hem dan de nieuwste kerst-CD aanbieden, die net is uitgekomen. 
Na het welkom van dirigent Gijs Evers was het ijs gauw gebroken. De burgemeester kwam er gezellig bij zitten en de kinderen verrasten hem met enkele liederen, die ze op dat moment aan het studeren waren. Liederen, die voor 2e kerstdag op het programma staan. 
Natuurlijk moest er ook gezongen worden van de nieuwe CD ‘Kom er is iets moois te vieren’. Op dat moment kwam de pianist Marten Kamminga binnen om de Sanghertjes te begeleiden. De burgemeester luisterde vol aandacht en was onder de indruk van de mooie zang van de kinderen en tieners. Daarna was het de beurt aan Martine Timmer om burgemeester Baars de CD aan te bieden. Zus Anna en broer Bart mochten de ‘ Veluwsche Sanghertjes’ wijn aanbieden. 
De burgemeester was maar wat blij met deze mooie CD zo vlak voor sinterklaas en kerst. 
Na de aanbieding ging de burgemeester gezellig met de Sanghertjes op de foto. 
Aan het einde van de repetitie zongen de Sanghertjes samen met de burgemeester de jarige Josephine toe, waarbij de burgemeester zich ontpopte als voortreffelijk zanger. 
De burgemeester bedankte de Sanghertjes voor de mooie CD en hoopt binnenkort ook eens live een concert mee te maken. 
De CD, waarop behalve het kinder- en tienerkoor ook het damesensemble en de het vaderkoor is te beluisteren, telt 33 nummers. De koren en solisten worden begeleid door niet minder dan elf verschillende instrumenten. Het zal duidelijk zijn dat zo’n verscheidenheid aan koren en instrumenten een zeer gevarieerde CD heeft opgeleverd. De CD is te beluisteren en verkrijgbaar via www.dekolibrie.net, bij de leden en bij Boekhandel Riemer & Walinga aan de Stationsstraat.
Bijdrage van de Veluwsche Sanghertjes
Cookieinstellingen