Banenmarkt voor vrijwilligers bij Pinel

Stuur vacatures voor vrijwilligers in waar je organisatie het meest om staat te springen.

Op 7 december vindt de jaarlijkse Dag van de Vrijwilliger plaats. Voorheen organiseerde Stichting Pinel dan de Vrijwilliger van het Jaar-verkiezing. 
Dit jaar pakt Pinel het anders aan. Om het vrijwilligerswerk in het algemeen in het zonnetje te zetten, ons daar sterk voor te maken én om nieuwe vrijwilligers te trekken, organiseert de welzijnsstichting van 6 – 13 december de Vrijwilligersbanenmarkt in het gebouw van Stichting Pinel. 
Deze markt stelt vrijwilligersorganisaties in de gelegenheid om hun vrijwilligersvacatures kenbaar te maken aan een breed publiek; niet alleen omdat Pinel ingericht wordt tot Vrijwilligersbanenmarkt met veel vacatures en informatie over vrijwilligerswerk, maar ook omdat we in de aanloop naar deze markt veel publiciteit zullen genereren. Uw vacature kan daar ook bij zitten!
Wat moet u daarvoor doen?
Graag ontvangen wij van u de vacature waarvoor uw organisatie op dit moment het hardst mensen nodig heeft. Beschrijf vooral waarom juist die specifieke vacature bij uw organisatie een zinnige en leuke vrijetijdsbesteding op kunnen leveren.
En verder?
Op 6 december om 14:30 wordt de banenmarkt geopend.
Op 13 december wordt de week afgesloten met een lezing en aansluitend een netwerkborrel waar organisaties, burgers en ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Voor deze evenementen ontvangt u t.z.t. van ons nog een uitnodiging.
Graag zien we uw vacature vóór 20 november tegemoet via email: vrijwilligers@stichtingpinel.nl
Voor vragen kunt u ook mailen of bellen: 0341-551678
Cookieinstellingen