Bar Twinns in actie voor Serious Request

Foto:

Initiatiefnemers roepen hulp in van Ermelo en omgeving.

Radio 3FM vraagt met Serious Request 2013 aandacht voor de honderdduizenden kinderen die jaarlijks sterven door diarree. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar ruim 800.000 slachtoffers maakt en het gevolg is van gebrek aan schoon drinkwater, zeep en toiletten. 
Bar Twinns ondersteunt  deze actie en wij vragen daarom de hulp van Ermelo en omgeving. Zaterdag 21 december organiseert Bar Twinns een Serious Request Day. 
Heb jij een goede manier om geld op te halen dan bieden wij daarvoor de ruimte. Overdag mag je van alles verkopen voor dit goede doel. Dit kan zijn van taarten bakken tot visagie.  
’s Avonds bieden wij de ruimte voor muziek. 
Daarnaast zijn wij op zoek naar veilingitems voor deze actie van het Rode Kruis. Zowel particulieren als bedrijven mogen hiervoor een product of dienst beschikbaar stellen. 
Iedereen die zijn steentje wil bijdrage aan Serious Request kan zijn actie of veilingitem aanmelden via alex@dekker.tv . Aanmelden van acties voor 30 november i.v.m. de ruimte in Bar Twinns. Nieuws over deze actie is te volgen via de Facebook van Bar Twinns.  
Kom in actie met zoveel mogelijk mensen zodat er in Ermelo een mooi bedrag opgehaald wordt.
Cookieinstellingen