Doe mee aan Fête de la Musique Ermelo

De voorbereidingen zijn weer in volle gang, schrijf je nu in.

De inschrijving voor het Ermelose muziekfeest Fête de la Musique Ermelo (FDLM) 2014 is geopend.
Iedereen die een gratis optreden wil verzorgen, kan zich vanaf nu inschrijven via www.ermelosemuziekfeesten.nl. Voor het podium wordt gezorgd, de rest is aan de deelnemer zelf. Daarnaast geldt als enige regel dat er niet met de pet wordt rondgegaan. Verder is en blijft de belangrijkste regel: er met iedereen voor zorgen dat het een geweldige dag wordt waarin feest vieren centraal staat. Aanmelden voor het Fête de la Musique kan tot en met zondag 18 mei 2014.  
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en nieuwe ideeën worden bedacht. Het evenement vindt plaats op zaterdag 21 juni 2014 in en om het centrum van Ermelo. Op verschillende binnen- en buitenpodia kan iedereen zijn of haar muziek-, dans- en/of zangkwaliteiten laten zien. Ook de kleine podiumkunsten zoals cabaret, dichtkunst en toneel zijn van harte welkom. 
Het FDLM van 2013 was een enorm succes. Met 90 aanmeldingen en ruim 140 optredens was er een absoluut record. Uiteraard hoopt de organisatie ook in 2014 op een grandioos feest. ‘Vorig jaar zijn we enorm verrast door het grote aantal aanmeldingen. Wij hopen natuurlijk ook dit jaar weer op zoveel enthousiasme. Het is altijd een verrassing wat voor soort optredens er worden verzorgd en dat maakt het ook zo leuk. Het is en blijft elk jaar een uitdaging om er een succes van te maken’, aldus de organisatie. 
In 2014 zal het muziekfestijn voor alweer de zevende keer gehouden worden. Wie geen ambities op het podium heeft maar wel dit feest van dichtbij mee wil maken, is welkom als vrijwilliger. Interesse? Stuur dan een mail naar info@ermelosemuziekfeesten.nl en meld je aan als vrijwilliger van het Fête de la Musique.
Cookieinstellingen