Troetelband Doe Maar speelt vanavond 

Foto:

Showband geeft concert met The Seaforth Highlanders of Holland Memorial Pipes and Drums.Het kan bijna niemand zijn ontgaan. Maar stel dat, vanavond treedt Showband Doe Maar op met de doedelzakband uit Voorthuizen, in het Keerpunt op het terrein van ’s Heerenloo aan de Nieuwekamp 3.

Het concert begint om 19.00 uur en zal naar verwachting een uur duren. Al weet je het met de Doe Maar-showbandleden, onder leiding van dirigent Johan Kwakman, natuurlijk maar nooit. Want hebben ze eenmaal de smaak te pakken dan is het hek van de dam, zoveel plezier hebben de muzikanten met een verstandelijke beperking in het muziek maken.
Extra stimulans om te komen is de medewerking van The Seaforth Highlanders of Holland Memorial Pipes and Drums uit Voorthuizen. 
De doedelzakband stamt uit 1999 en is opgericht als  als eerbetoon aan The Seaforth Highlanders of Canada, het regiment dat onze regio bevrijdde aan het einde van de Tweede Wereldoorlog. Klik hier voor meer informatie. 
Showband Doe Maar viert dit jaar overigens haar zilveren jubileum.
Doe Maar startte destijds in 1988 als muziek– en bewegingsactiviteit binnen ’s Heeren Loo in Ermelo. Het 25-jarig jubileum wordt op 14 december gevierd met een groot concert in het Keerpunt, waaraan onder meer EDG-Ermelo, The Seaford Highlanders en De Bladbloazers hun medewerking verlenen.
De kaartverkoop start vanaf 15 november.  
 
Cookieinstellingen