Sinterklaas komt 16 november naar Ermelo

Foto:

Ondernemersvereniging is inmiddels druk met de voorbereidingen voor de intocht. Terwijl de mussen in augustus zowat van het dak vielen door de uitzonderlijk mooie zomer, lagen de speculaas, pepernoten tot chocoladeletters al in de schappen van de plaatselijke supermarkten. 

Een whatsappende Sinterklaas liet toen uit Spanje weten nog geen trek te hebben in interviews. Hoewel zijn pietengevolg al voorbereidingen trof voor het kinderfeest, genoot hijzelf met een glaasje ranja aan de rand van zijn zwembad.
Vandaag nam hij echter persoonlijk contact op om het heuglijke bericht mee te delen dat hij zaterdag 16 november Ermelo aandoet. “Ik zie er erg naar uit jullie allemaal weer te ontmoeten. Dus kinderen, ga maar vast aan de slag met knutselen, knippen, plakken en tekenen voor Sinterklaas.”
De werkgroep van de Ondernemersvereniging Ermelo bereidt in het grootste geheim de intocht van Sinterklaas voor. Het gaat weer een superfeest worden beloven de werkgroepleden. Het enige wat ze op dit moment kwijt willen, is dat het feest om 13.30 uur losbarst op het Raadhuisplein.
Cookieinstellingen