Bernhardschool en Julianaschool de grote winnaars

DVS’33 Ermelo houdt voor de zesde keer een Schoolvoetbaltoernooi.

DVS’33 Ermelo houdt voor de zesde keer een Schoolvoetbaltoernooi, waaraan dit jaar wordt deelgenomen door 36 teams van de groepen 3 tot en met 6. 
Een kleine 400 kinderen, begeleiders en  toeschouwers kunnen twee woensdagmiddagen genieten van leuke voetbalwedstrijden.
Gisteren was de Bernhardschool de sterkste van de 6 deelnemende teams bij groep drie. Het tweede team van de Julianaschool won bij groep vier, waar 9 teams in actie kwamen. 
De arbitrage bij de sportieve wedstrijden werd verzorgd door 12 eerstejaars studenten van de afdeling ‘Sport en Bewegen’ van Landstede.
De prijsuitreiking werd verricht voor John Schneider van sportcafé Calluna, die samen met zijn vrouw Ria ook dit jaar de sponsor is van de prachtige bekers. Woensdag 16 oktober komen de 8 teams van groep vijf en de 13 teams van groep zes in actie. 
Uitslag groep 3: 1. Bernhardschool. 2. Goede Herderschool (1). 3. Arendshorst. 4. Goede Herderschool (2). 5. Margrietschool. 6. Julianaschool. Groep 4: 1. Julianaschool (2).  2. Julianaschool (1). 3. Goede Herderschool (2) 
4. Goede Herderschool (1). 5. Beatrixschool. 6. Margrietschool. 7. Arendhorst. 8. Ireneschool. 9. Sterrenschool.
Groot enthousiasme bij de prijsuitreiking DVS-Schoolvoetbaltoernooi groep 3 en 4. Foto’s:  Bram Burggraaff
Cookieinstellingen