Week van de Opvoeding

ERMELO – De Week van de Opvoeding vindt van 7 tot en met 13 oktober plaats. Het thema dit jaar is ‘Word Spelenderwijs’. In Ermelo zijn door de organisaties Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Plaza, de bibliotheek, Family Factory en Steunpunt Huilbaby’s allerlei activiteiten georganiseerd, die met dit…

ERMELO – De Week van de Opvoeding vindt van 7 tot en met 13 oktober plaats. Het thema dit jaar is ‘Word Spelenderwijs’. In Ermelo zijn door de organisaties Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG), Plaza, de bibliotheek, Family Factory en Steunpunt Huilbaby’s allerlei activiteiten georganiseerd, die met dit thema te maken hebben.
De Week van de Opvoeding start zaterdag 5 oktober met een opvoedmarkt op het Pauwenplein. Om 11.00 uur wordt de markt geopend. Tegelijk geeft wethouder L. Klappe de aftrap van Mama’s Café in het Wapen van Ermelo door. Het Mama’s café, een initiatief van Steunpunt Huilbaby’s en het CJG, wordt op de eerste dinsdag van de maand georganiseerd in Het Wapen van Ermelo van 10.00 tot 11.30 uur en is voor alle moeder/verzorgers voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Het Mama’s café moet een ontmoetingsplek worden waar moeders informeel met elkaar kunt praten over (opvoedings)zaken.
Enkele andere activiteiten in het kader van de Week van de Opvoeding? De thema-avond Spelenderwijs Opgroeien in het CJG, de workshop ‘Borstvoeding en werken’ en de lezing Het puberende brein. Nadere info via onderstaande site.

www.cjgermelo.nl

Cookieinstellingen