Kerstmusical op 8 december in Immanuelkerk

Foto:

‘a Christmas Prayer’ is een aangrijpend, muzikaal verhaal waar veel mensen zich in zullen herkennen

De Sterdienst op zondag 8 december om 17.00 uur in de Immanuelkerk aan de Stationsstraat 137, staat in het teken van de Kerstmusical ‘a Christmas Prayer’, van J. Daniel Smith. 
Het gospelkoor ‘JOY ‘ uit  Zeewolde onder leiding van Ton Schimmel verleent haar medewerking en Reinier van Hoek op de piano.
Volgens de organisatie krijgt Kerst na het zien en horen van deze musical een andere betekenis: ‘je bent geliefd, ondanks je omstandigheden!’
 
Korte inhoud:
Phillip draagt al 20 jaar lang een last op z’n schouders. Zijn moeder is overleden na een kort ziekbed, de band met zijn vader is ronduit miserabel en het contact met de rest van de familie staat op een laag pitje. Het verdriet om zijn moeder is groot. Hij is boos en voelt zich verloren. Waarom is dit allemaal gebeurd? Dit is het ontroerende verhaal van Philip. 
 
Dan krijgt Philip een telefoontje. Het is zijn zus die hem probeert over te halen om naar een optreden van hun broer in een kerstmusical te komen kijken. Na lang dralen besluit Philip de uitnodiging aan te nemen en gaat met veel tegenzin op weg naar zijn familie om de kerst met hen door te brengen. Onderweg stuit hij op allerlei onaangename situaties en komt met een aantal mensen in gesprek die hem wijzen op het belang van familie en het feit dat God van hem houdt. Dat vindt Philip maar moeilijk te accepteren. Met de hakken in het zand belandt hij na een omweg uiteindelijk op de juiste locatie bij het kerstoptreden van zijn broer en neemt de situatie een onverwachte wending.
Cookieinstellingen