Firma Kamphorst Ermelo zamelt gratis snoeiafval in

Alle inwoners van Ermelo die afvalstoffenheffing betalen krijgen een gratis afvalpas om vanaf 1 oktober grof snoeiafval kosteloos af te leveren bij afvalbrengcentrum Kamphorst aan Rodeschuurderwegje 26-28 te Ermelo.

Dit bericht de gemeente Ermelo

Voor het wegbrengen van grof snoeiafval bij afvalbrengcentrum Kamphorst, heeft u altijd de afvalpas nodig als toegangsbewijs en om het afval te kunnen wegen. Bij binnenkomst rijdt u de weegbrug op en houdt u de pas voor de scanner. Het gewicht van de auto, inclusief grof snoeiafval, wordt gewogen. U levert het snoeiafval in en rijdt weer naar de weegbrug. Daar wordt het gewicht van uw auto zonder snoeiafval opnieuw gewogen. Er mag geen bladafval tussen zitten en het grof snoeiafval dient vrij te zijn van verontreiniging.

Naast deze mogelijkheid kunt u er nog steeds voor kiezen om uw grof snoeiafval van maart tot en met november één keer in de maand gratis op te laten halen. De afvalpas is gekoppeld aan uw huisadres, wat betekent dat u bij verhuizing de pas achterlaat op het adres.

Het afvalbrengcentrum Kamphorst is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur.

Banner Van Panhuis Bouw 300x125

 

Reacties

Cookieinstellingen