De lokale helden van CDA Ermelo

Foto:

Het CDA Ermelo gaat met volle kracht vooruit, nu de leden de kandidatenlijst vaststelden voor de gemeenteraadsverkiezingen maart 2014.

Dat schrijft CDA Ermelo in een persbericht:
Met een lijst van maar liefst 50 lokale helden, gaan de lokale christendemocraten deze campagne in. Nog nooit eerder wist een Ermelose politieke partij zoveel mensen bereid te vinden om op een kieslijst te staan. 

Toch was dit geen doel op zich volgens lijsttrekker Jan van den Bosch. “Vier jaar geleden hebben we als CDA Ermelo besloten om meer een open partij te zijn, waar iedereen welkom is. We zijn meer naar de mensen toegegaan en vrijwel al onze bijeenkomst zijn openbaar. Dit heeft ertoe geleid dat we een hoop vrijwilligers hebben gekregen, die zich op structurele basis inzetten voor onze partij. Dit zie je ook terug in deze fantastische kieslijst, met maar liefst 50 lokale helden”. 

De diversiteit in de lijst is groot. Zo staan er niet alleen zeven jongeren op, maar ook veel lokale ondernemers, zoals Jan Dooijewaard van De Dorpskamer en Gerco Jansen, ondernemer van het jaar 2012. Met Cor Louwerse heeft ook de voorzitter van DVS ’33 zich aan het CDA Ermelo verbonden en ook de kerken zijn goed vertegenwoordigd. Met deze lijst met aansprekende namen, hoopt de samenlevingspartij op veel draagvlak. “Wij willen graag herkenbaar zijn voor alle inwoners van Ermelo en deze lijst draagt hieraan bij” besluit Van den Bosch.
Cookieinstellingen