Hans de Haan stopt als raadslid

Foto:

VVD-fractievoorzitter keert na verkiezingen niet meer terug in de gemeentepolitiekMaandag heeft VVD Ermelo de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014 vastgesteld. Esther Verhagen is lijsttrekker, gevolgd door Hugo Weidema op nummer twee en Henk van Bruggen op drie.

Huidige VVD-fractievoorzitter Hans de Haan is op eigen verzoek een plaats als lijstduwer toebedeeld. De Haan heeft namelijk aangegeven in de volgende raadsperiode niet meer terug te keren in de gemeenteraad.

De Haan vertegenwoordigde VVD Ermelo drie termijnen in de gemeenteraad. “Het is mooi geweest”, is hij van mening. “Ga je langer door dan word je teveel een onderdeel van het geheel. Als raadslid moet je dat niet willen.”
De Haan is al een poos fractievolger  van de VVD voor de Provinciale Staten Gelderland. Hij is lid Commissie Algemeen bestuur, Financiën en Welzijn. De inschatting is dat hij volgend jaar actief aan de slag gaat als Provinciaal Statenlid, omdat naar verwachting een aantal Statenleden zich gaan richten op de gemeentepolitiek.
 
Cookieinstellingen