DickBlaft: ‘Sla je slag!’

Foto:

Columnist Dick Leene tipt Dirigentenslag als ultiem weekenduitje.

Sla je slag

Het huisje van de familie Paulus werd gesloopt. Ik weet niet of de oude heer Thom Paulus er zelf ook nog woonde of alleen zijn zoon Wim. Hopelijk sloegen ze een goede slag met de Gemeente, maar dat zal vast wel. Het is ze gegund. Alweer een lid van de Paulus tak die op zijn manier een belangrijke bijdrage doet aan een Beter Ermelo

Na de recreatietak en de electratak van de familie maakt deze Paulus nu plaats voor een stuk of dertig extra parkeerplaatsen ten behoeve van het centrum. Dat lijkt een bescheiden bijdrage, maar iedereen weet hoe belangrijk parkeergelegenheid is voor een (winkel)centrum in de slag om de consument. 
Zaterdagavond a.s. zal het nog even dringen worden daar, want ik verwacht veel belangstelling voor de aangekondigde Dirigentenslag. Vijf B.E-ers strijden om de eer als gastdirigent voor Crescendo, waaronder Burgemeester Baars. 
Geweldig wat die man allemaal aandurft. Ik had vanzelfsprekend graag in de Jury plaatsgenomen, maar zal op dat moment al mijn aandacht nodig hebben voor mijn eigen dirigent tijdens de HoheMesse
Niet dat ze mij gevraagd hebben voor die verantwoordelijke taak van Jurylid, maar ik ga ervan uit dat dit komt door mijn nauwe banden met een van de deelnemers. Ik heb Grietje-Akke vanzelfsprekend wat belangrijke tips gegeven waardoor de overwinning haar eigenlijk niet kan ontgaan. 
Deze Dirigentenslag is een absolute aanrader, maar mocht u geen goede parkeerplaats kunnen vinden dan bent u hartelijk welkom bij de HoheMesse. Helaas in Harderwijk, maar daar moeten we niet kinderachtig over zijn…  Grietje-Akke, sla je slag!
dickblaft®
Meer ongevaarlijk geblaf leest u op dickblogt
Dick werd ruim 60 jaar geleden geboren aan de Stationsstraat 82, waar hij nog altijd te vinden is.  Twitterprofiel:  lui&enthousiast, flegma-&fanatiek, superdom&bereslim, lomp&gevoelig, vals&muzikaal. 
Cookieinstellingen