Museum Het Pakhuis doet het met wild.

Foto:

 Van burrelende herten, blaffende reeën tot knorrende zwijnen

Vanaf 19 december valt veel te beleven en te ervaren in Museum Het Pakhuis aan het Molenplein. Burrelende herten, blaffende reeën en knorrende zwijnen, ze zijn allemaal te bewonderen in het museum. 
In samenwerking met Groen Netwerk, de gemeente Ermelo en Stichting het Edelhert kunnen belangstellenden van alles bekijken over het bijzondere wild in en rondom Ermelo. Natuurfotografe Eline Verwoerd illustreert deze teksten met prachtige foto’s van deze bijzondere dieren. 
Weet u het verschil tussen een schedel van een hinde en een ree? En heeft u wel eens de huid van een ree aangeraakt of die van een vos? Het is allemaal te beleven in het Pakhuis. In de kerstvakantie en de voorjaarsvakantie zijn er volop activiteiten. 

Zo is er op 4 januari 2014 een heuse preparateur aan het werk in het museum. Volg de sporen van dieren en ontdek hoe het is om een weg over te steken als das, egel of hert. Ook zijn er speciale kinderrondleidingen en buiten-excursies. De tentoonstelling loopt van 19 december 2013 t/m 16 mei 2014, wij kijken er naar uit!
De entree kost €2,00 voor volwassen,  €1,00 voor jongeren  (12 tot 18 jaar). Kinderen onder de 12 jaar hebben gratis entree.  De museumjaarkaart is geldig. Voor de activiteiten wordt een kleine vergoeding gevraagd. Zie voor de exacte openingstijden en de vakantieactiviteiten www.hetpakhuisermelo.nl 
Cookieinstellingen