Kerst inluiden tussen strobalen en schapen

Foto:

De Zendingskerk, het Leger des Heils en de Stichting Schapedrift Ermelo houden de Kerst Sing-In. 

Op dinsdag 24 december organiseren de Zendingskerk, het Leger des Heils en de Stichting Schapedrift Ermelo de traditionele Kerst Sing-In  bij de schaapskooi van Ermelo. 
Van 16.00-17.00 uur wordt het naderende kerstfeest zingend ingeluid. Burgemeester Baars leest voor uit het bijbelboek van Lukas, het traditionele Kerstevangelie van de geboorte van Christus. De samenzang wordt muzikaal begeleid door een koperblazerskwartet. Iedereen is van harte welkom, de toegang is gratis. 
Tussen de kerstliederen wordt het kerstverhaal verteld door maj. Jolanda Fennema-Strijk van het Leger des Heils. Ds. Rainer Wahl spreekt namens de Zendingskerk de kerstmeditatie uit. Het koperblazerskwartet bestaat uit Wietze van der Zee, trompet, Anja van der Zee, bugel, Greet Kerkhoff, trombone en Piet Kerkhoff, euphonium. Buiten ligt een aantal strobalen om op te zitten, maar niet genoeg voor iedereen. Voor mensen die moeilijk lang kunnen staan is het raadzaam om een (klap)stoel mee te nemen. 
Voor en na de samenzang zijn de nodige winterconsumpties verkrijgbaar, zoals erwtensoep, glühwein en warme chocolademelk. Bezoekers worden verzocht om zo mogelijk met de fiets te komen. 
De Ermelose schaapskooi is alleen bereikbaar vanaf de Drieërweg in Ermelo (neem de afslag Postweg). Meer informatie over de Ermelose schaapkooi (en een routebeschrijving) is te vinden op: www.schapedrift.nl.
Cookieinstellingen