Slotakkoord van Veluwsche Sanghertjes

Foto:

Op zaterdag 14 december wordt het jubileumjaar afgesloten met het traditionele Kerstconcert.

Zaterdag 14 december sluiten de Veluwsche Sanghertjes het jubileumjaar af met het traditionele Kerstconcert in de Lukaskerk in Ermelo. 
Het kinder-, het tienerkoor Viva, het vocaal dames ensemble Viva Voce en het Vaderkoor werken mee aan deze avond. Op het programma staan veel liederen, die op de nieuwe kerst-cd ‘Kom er is iets moois te vieren …’ staan. Gedeeltes van deze nieuwe CD zijn te beluisteren op www.dekolibrie.net.
De koren en solisten worden begeleid door Marten Kamminga en Wout van Veen op orgel en piano. Geraldine Ligtermoet bespeelt de viool, Daan van der Veen zijn trompet, Ben Stolte zijn bas en Geralda Snoeijer versiert de muziek met haar slagwerk. Kortom een avond vol afwisseling, die boeit van begin tot eind. Het geheel staat onder leiding van Gijs, Tineke en Anne Marieke Evers. 
Het concert begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur staat de chocolademelk klaar. De entree bedraagt  € 6,00, maar kinderen tot 12 jaar betalen € 2,00. Kaarten zijn verkrijgbaar via de leden en eventueel ’s avonds aan de kerk. Meer informatie: www.develuwschesanghertjes.nl
Cookieinstellingen