Sterrenschool Ermelo houdt winterse markt.

Foto: ermelo.nieuws.qz0.nl

Op zaterdag 14 december is er van twaalf tot zes van alles te beleven.

Zaterdag 14 december van 12.00-18.00 uur organiseert Sterrenschool Ermelo aan de Pretoriusstraat 7 een gezellige pleinmarkt in winterse sferen. 
Er van alles te beleven. Van kraampjes met kinderkleding en speelgoed tot de verkoop van overtollig schoolinventaris. Van erwtensoep tot marshmallows. Van nagels lakken tot haren vlechten. De school haalt letterlijk alles uit de kast om er een feestelijke markt van te maken. 
De markt wordt georganiseerd door het actiecomité van de school. Enthousiaste ouders die zich inzetten om de Sterrenschool op de kaart te zetten. “Op school zijn we regelmatig bezig met talentontwikkeling. Dat past bij de sterren waar het onderwijsconcept voor staat. Het organiseren van deze markt geeft zowel de kinderen àls de ouders alle gelegenheid om hun talenten praktisch te maken”, aldus Gerieke Dunsbergen van het actiecomité. 
“Daarnaast creëren we zo weer een gelegenheid om mensen uit de buurt te ontmoeten in en om onze school. Daarmee raken we een andere ster; binding met de buurt.”
De hele opbrengst van de markt is bedoeld voor de aanschaf van verf en bouwmaterialen voor de school die flink onder handen wordt genomen. “Het concept ‘Sterrenschool’ is heel nieuw en fris, daarom willen we ons gebouw ook graag een flinke opfrisbeurt geven”, zegt Dunsbergen.
Cookieinstellingen