De Zaak van Ermelo viert 1-jarig bestaan

Foto:

Zaterdag 30 november krijgt een feestelijk tintje én bezoek van Sinterklaas en zijn pieten.

Op zaterdag 30 november bestaat leerwerkbedrijf ‘De Zaak van Ermelo’ precies één jaar. Om dit te vieren krijgt de dag een feestelijk tintje in de kringloopwinkel aan de Stationsstraat 10. Ook Sint en Piet willen dit niet missen en brengen een bezoek aan de winkel.
Het struinen tussen de tweedehands spulletjes wordt deze dag nóg leuker! Elke bezoeker mag aan het rad van fortuin draaien, en maakt daarmee kans op een leuke prijs of korting op aankopen. Heeft u op zolder een bijzonder (erf)stuk staan? Onze taxateurs zitten klaar om gratis de waarde van uw spullen te bepalen. Daarnaast geeft een interieurstyliste van BICA-styling de demonstratie ‘pimpen met knopen en kralen’.
Ook aan de kinderen wordt gedacht: vanaf half 2 worden gezichtjes geschminkt en om drie uur maakt Sinterklaas zijn opwachting. Onder swingende begeleiding van de Pietenband neemt hij alle tijd voor gesprekjes van Sint tot kind, en uiteraard ontbreken ook de pakjes en pepernoten niet. Voor wie liever iets hartigs nuttigt, is er in de winkel overheerlijke verse erwtensoep van Drumfanfare EDG te koop! 
De kern van De Zaak van Ermelo
De Zaak van Ermelo is een leerwerkbedrijf, dat aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt ervaringsplekken biedt in haar kringloopwinkel en werkplaats. Ook maakt de sociale onderneming  zich in brede zin sterk voor het samenbrengen, verbinden en steunen van de Ermelose gemeenschap.
Cookieinstellingen