‘Potjes Hendrik’ van Oud Groevenbeek

Foto:

Theo Koster vertelt in woord en beeld over de sfeer van toen in het landhuis.

Op zaterdag 30 november vertelt Theo Koster om 11.30 en 13.30 uur  zijn verhaal over hoe hij als jongen veel tijd op het landgoed Oud Groevenbeek doorbracht. 
Dit is een initiatief van Stichting Natuur- en MilieuPlatform (NMP) en vindt plaats in de thuisbasis De Witte Heide aan de Kerklaan 5a (zij-ingang).
De foto’s van Theo en zijn boeiende verhalen zijn meer dan de moeite waard. Theo heeft de laatste bewoners van het landgoed goed gekend en was er kind aan huis, de vroegere sfeer in het landhuis kan hij beeldend weergeven. Ook het verhaal over ‘Potjes Hendrik’ zal niet ontbreken. Naast zijn verhaal kunt u uiteraard ook met vragen bij hem terecht.  
Daarnaast draait een doorlopende PowerPointpresentatie over het landgoed Oud Groevenbeek, de Groevenbeekse Heide en Nieuw Groevenbeek en er is informatiemateriaal over deze terreinen ter inzage.
U kunt tussen 11.00 en 15.00 uur binnenlopen om te kijken en te luisteren naar de presentaties. Maar misschien heeft u gerichte vragen over natuur- en/of milieuzaken of wilt u meer weten over wat het NMP allemaal doet. Of u komt gewoon even een praatje maken onder het genot van een kopje koffie of thee.
De toegang is gratis. Meer informatie: www.nmpermelo.nl
Cookieinstellingen