Rotary Club Ermelo helpt Voedselbank

Foto:

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november vindt een grote actie voor de Voedselbank plaats in Albert Heijn Ermelo. 

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 november van 08.00 – 20.00 uur, vindt een grote actie voor de Voedselbank Harderwijk/Ermelo/Putten plaats in de Albert Heijn te Ermelo. 
Alle leden van de Rotary Club Ermelo, aangevuld met enthousiaste en betrokken vrijwilligers, bieden de klanten van AH producten aan die bestemd zijn voor de Voedselbank. Het betreft een beperkt assortiment van 10 producten. 
Het werkt eenvoudig: De klanten die één of meerdere producten in hun boodschappenkarretje mee willen nemen zoeken deze uit in de speciale stand die opgesteld staat in de winkel. De uitgekozen producten worden daar van een sticker voorzien en kunnen net als de andere boodschappen afgerekend worden aan de kassa. 
Bij de kassa worden de producten met een sticker voor de voedselbank in ontvangst genomen door medewerkers van de Rotary Club Ermelo. Zij zorgen er samen met de Voedselbank voor dat deze in het magazijn van de Voedselbank terecht komen. 
Voor deze actie ontvangt de Rotary club Ermelo alle medewerking van de Albert Heijn vestiging te Ermelo. Met het oog op de komende feestmaanden is de doelstelling dat de Voedselbank voor alle huishoudens die het nodig hebben, en gebruik maken van de Voedselbank, voldoende producten in huis heeft om ook hun decembermaand een feestelijk tintje te geven.
Cookieinstellingen