Demo bloemschikken bij Groei & Bloei

Foto:

Demonstratie door Betty Rijnberg staat in het teken van de kerstdagen.

Op dinsdag 19 november om 20.00 uur organiseert Groei & Bloei afdeling Ermelo-Putten een demonstratie bloemschikken door Betty Rijnberg. Deze vindt plaats in de theaterzaal van de Dialoog, naast het gemeentehuis, aan het Raadhuisplein 4. 
Betty omschrijft zichzelf als actief, ambitieus en perfectionistisch. In 2007 is zij afgestudeerd aan de STOAS Hogeschool te ’s-Hertogenbosch, met als afstudeerrichting ‘Artistiek Ontwerpen’. Haar passie gaat uit naar de natuur en haar vak bloemsierkunst. 
Zij gaat deze avond een demonstratie geven met het oog op de kerstdagen. We hopen door haar arrangementen weer veel inspiratie op te doen. Er zullen ook enkele stukken worden verloot. Momenteel is Betty werkzaam aan de opleiding Groene Welle te Zwolle. 
De zaal is open om 19.30 uur, aanvang lezing 20.00 uur. Leden (met één huisgenoot) hebben gratis toegang op vertoon van het G & B ledenpasje, niet-leden zijn van harte welkom en betalen 5,00 euro als tegemoetkoming in de kosten. Voor meer Groei- & Bloei-informatie: www.ermelo-putten.groei.nl.
Cookieinstellingen