Markt Tweezijdig Geven in Immanuelkerk

Foto:

Wie cadeautjes koopt helpt ook mensen in ontwikkelingslanden.

Zaterdag 9 november van 10.00-16.00 uur vindt de novembermarkt Tweezijdig Geven weer plaats in de zalen van de Immanuelkerk aan de Stationsstraat.
De novembermarkt Tweezijdig Geven is een bijzondere markt van ongeveer 15 groepen uit Ermelo die zich bezig houden met ontwikkelingssamenwerking. De wereld is groot en deze grootsheid laten de verschillende groepen uit Ermelo zien met hun eigen project.
Met de komst van Sinterklaas breekt weer de tijd aan om elkaar iets te geven.
Wanneer u uw cadeautjes koopt op deze markt dan is dat tweezijdig, want ook de mensen in ontwikkelingslanden plukken hiervan de vruchten. Door het werk dat deelnemende groepen in Ermelo doen geeft het de mensen elders hoop op een beter leven. 
Tweezijdig Geven, geeft dus een dubbel plezier. Zo kunt u een goed doel steunen en iets leuks kopen. Ook kunt u oud gereedschap inleveren bij de stand ‘Gered gereedschap’, dat wordt dan opgeknapt en verstuurd naar de derde wereld.
Deelnemende groepen:
Flame Foundation, Gered Gereedschap, Grace Ministry, Inti Huahuacuna, 
 Milly Mamoudou,  Oost Europa comm. Roemenië, Support CSA Trust, Thamanqua, Welfare Rode Kruis, Wereldwinkel, Woord en Daad, World Vision, World Partners Oekraïne, ZOA Vluchtelingenwerk en ZWO Geref.kerk.
De markt Tweezijdig Geven wordt georganiseerd door het Overlegorgaan Ontwikkelingssamenwerking Ermelo (OOE). Het OOE is door de gemeente Ermelo in het leven geroepen om een bijdrage te leveren aan de bewustwording van de Ermelose bevolking ten aanzien de ontwikkelingssamenwerking.
Cookieinstellingen