Open Huis Bartiméus in Ermelo

Foto:

Ervaar zaterdag 2 november de wereld van mensen met een visuele beperking.Zaterdag 2 november van 11.00 – 15.00 uur is er open huis in het Sonneheerdt gebouw op het terrein van Bartiméus. 

De bedoeling is belangstellenden te laten zien en ervaren wat  Bartiméus kan betekenen voor mensen met een visuele beperking. 
De organisatie, Bartiméus Expertisecentrum Werken, laat weten:
‘In de donkere belevingstent kunt u zelf ervaren hoe het is om tijdelijk het zien uit te schakelen. Proson, de sociale werkvoorziening, is in bedrijf. U kunt zien welke werkzaamheden er gedaan worden en hoe de medewerkers op een aangepaste manier hun werk kunnen doen. Er is volop informatie over hoe mensen met een visuele beperking een iPad en iPhone kunnen gebruiken. Annemiek van Munster is aanwezig met haar nieuwste boek ‘Expeditie Ribbelroute’. Ook zijn er samenwerkingspartners als Match aanwezig. Buiten staat de low-visionbus van Bartiméus. Daarnaast kunt u meedoen met workshops. 
Aansluitend aan het Open Huis kunt u de première bijwonen van de documentaire ‘SamenZelf’. Onze voorzitter raad van bestuur Jopie Nooren ontvangt het eerste exemplaar van de film’.
Er is kinderopvang (van 13.00 – 15.00 uur) en een springkussen voor de kleintjes(2 tot 11 jaar). Bovendien is het bedrijfsrestaurant Bon Appétit geopend.
De parkeerplaats bevindt zich aan de achterzijde van het pand bij Proson, Paul Krugerweg 43.
Cookieinstellingen